Burgos sherryecettel

| Burgos sherryecettel receptek
Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Burgos sherryecettel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg burgos sajt
3 evőkanál sherryecet
1 evőkanál folyékony méz
igény szerint hasábokra vágott sárgarépa
A tálaláshoz:
ízlés szerint sherry

Elkészítés:

1. A sajtot tálba tesszük és krémesre keverjük, majd belekeverünk 1 evőkanál mézet és másfél evőkanál ecetet.

2. Megkóstoljuk, és ízlés szerint még egy kis méz hozzáadásával édesebbé, pár csepp ecettel savanykásabbá tehetjük.

3. Négy tálkába osztjuk, és kívánság szerint (lefedve) behűtjük. Sárgarépahasábokkal és behűtött sherryvel kínáljuk.

Burgos sherryecettel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1262 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tapas Tapas
(Vince Kiadó, 2008)

Spanyolországban tapas néven a jellegzetes mediterrán kis előételeket, sör- és borkorcsolyákat emlegetik. Ez a viszonylag új keletű trend igen kellemes módot kínál az étkezésre: kikapcsolódást nyújtó, társasági élmény, amely... bővebben...
Burgos sherryecettel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tapas Tapas
(Vince Kiadó, 2008)

Spanyolországban tapas néven a jellegzetes mediterrán kis előételeket, sör- és borkorcsolyákat emlegetik. Ez a viszonylag új keletű trend igen kellemes módot kínál az étkezésre: kikapcsolódást nyújtó, társasági élmény, amely... bővebben...
könyvek