Szuper sajtburger



Elkészítés:
1. A húst hagymával, paradicsompürével, snidlinggel, a parmezán jellegű reszelt sajttal összegyúrjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Vizes kézzel 4 húspogácsát formázunk belőle. Az edámi sajtot négy 2-3 cm széles, 1 cm vastag szeletre vágjuk. Minden húspogácsa közepére 1-1 sajtdarabot nyomunk a húst gondosan ráhajtva, hogy betakarja, majd összegömbölygetjük.
2. Egy teflonserpenyőt kiolajozunk, és a húspogácsákat mindkét felükön megsütjük benne. Mialatt a fasírt sül, a krémsajtot a tejföllel habosra verjük, reszelt füstölt sajttal és citromhéjjal ízesítjük.
3. A zsemléket vízszintesen félbevágjuk, a vágott felüket kissé megpirítjuk, és alsó felüket tányérokra ültetjük. Alulra salátaleveleket fektetünk, erre a fasírt következik, rá a krémsajtot kanalazzuk. Kakukkfűvel megszórjuk, és a zsemle tetejét ráborítva kínáljuk.