Kolbászos sajtburger

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető olcsó
Kolbászos sajtburger
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg szeletelt főzőkolbász
8 dkg reszelt edami sajt
8 szelet kenyér
½ dl ketchup
1 evőkanál mustár
1 db szeletelt paradicsom
1 evőkanál apróra vágott ecetes uborka
ízlés szerint őrölt bors
igény szerint salátalevél

Elkészítés:

1. A kolbászt átlósan négyfelé vágjuk, lebőrözzük, és úgy hasítjuk be őket, hogy széthajtva 4 ovális szeletet kapjunk.

2. Teflonserpenyőben egy kevés olajon vagy a grillben mindkét felüket megpirítjuk, és alufóliával bélelt tepsire fektetjük. Mindegyiket mustárral megkenjük, és összevagdalt ecetes uborkát szórunk rá. Reszelt sajttal megszórjuk, és grillben vagy sütőben ráolvasztjuk.

3. Az un. pesti kenyérszeleteket kissé megpirítjuk, ha szeretjük, meg is vajazzuk. 4 pirítósra paradicsomszeleteket, erre salátaleveleket fektetünk, és a sült kolbászt sajtos felével felfelé ráültetjük. Kissé megborsozzuk, és az üres pirítóssal beborítjuk.

Asztali grill helyett sütőt is használhatunk.
Kolbászos sajtburger
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1525 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Hamburgerek és burgerek Hamburgerek és burgerek
(Vince Kiadó, 1998)

Kellemesen csalódik majd, aki azt gondolja, minden hamburger íze egyforma. A híres üzletláncok kínálatát is felülmúlhatjuk az otthon készített, különlegesen fűszerezett burgerekkel, készüljenek finomra darált marhahúsból,... bővebben...
Kolbászos sajtburger
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Hamburgerek és burgerek Hamburgerek és burgerek
(Vince Kiadó, 1998)

Kellemesen csalódik majd, aki azt gondolja, minden hamburger íze egyforma. A híres üzletláncok kínálatát is felülmúlhatjuk az otthon készített, különlegesen fűszerezett burgerekkel, készüljenek finomra darált marhahúsból,... bővebben...
van itthon