Borsos burger karamellás hagymával



Elkészítés:
1. A húst a petrezselyem felével, sóval, borssal fűszerezzük, és 4 húspogácsát formázunk belőle. Lefedve félretesszük.
2. A hagymát a vajon kevergetve puhára pároljuk, majd a barna cukorral megszórva világosbarnára sütjük, de vigyázzunk, nehogy megégjen. Szűrőlapáttal forró tányérra szedjük, és lefedve melegen tartjuk.
3. Visszamaradt levében a húspogácsák mindkét oldalát 5-6 perc alatt megsütjük. A zsemléket félbevágjuk, vágott felüket kissé megpirítjuk. Az alsó felüket tányérokra rakjuk, salátaleveleket fektetünk rá, erre a fasírt, rá a hagyma kerül. Mustárral és fokhagymával összekevert tejföllel koronázzuk, a maradék petrezselyemmel megszórjuk, és a zsemle felső felét ráborítjuk.