Aioli

Fokhagymapaszta, Fokhagymás majonéz

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Aioli
Eljárások: hámozás, kikeverés, zúzás
Adag: 4-5 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dl olívaolaj
10 gerezd fokhagyma
2 db tojás
1 mokkáskanál
1 teáskanál citromlé

Elkészítés:

A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, összenyomjuk. A tojássárgáját a sóval elkeverjük. Folyamatosan keverve az olajat belecsöpögtetjük, hogy sűrű masszát kapjunk. Végül a citromlével ízesítjük.

Ha lehetőségünk van rá finom, provence-i olívaolajat használjunk az elkészítéséhez.
Aioli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4338 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Aioli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
pinterest