Vegyes ízelítő marhahússal



Elkészítés:
1. A salátaburgonyát enyhén sós vízben 15-20 percig főzzük, vagy addig míg megpuhul. Leszűrjük, hűlni hagyjuk és meghámozzuk.
2. Vastag aljú serpenyőt nagy lángon felforrósítunk, körülfolyatunk benne 1 evőkanál olívaolajat. Két szeletbe vágjuk és megborsozzuk a steaket, és belefektetjük a forró serpenyőbe. Oldalanként egy-másfél percig sütjük, vagy amíg pirulni kezd. Visszaveszünk a hőmérsékletből, és közepes lángon még másfél percig sütjük mindkét oldalát. Kivesszük, 10-15 percig pihentetjük.
3. A maradék olajból 2 evőkanálnyit felforrósítunk egy serpenyőben, hozzáadjuk a kimagozott, felaprított chilit (ha csípősen szeretjük), beletesszük a burgonyát, és többször átforgatva sütjük 10 percig, vagy amíg ropogósra és aranybarnára pirul.
4. Vékonyra szeljük a húst, és a sajtszeletekkel váltakozva körberakjuk a tál szélén. A vegyes salátaleveleket összeforgatjuk a kétféle olajbogyóval, a lecsepegtetett és kettévágott ringlivel és a leöblített kapribogyóval, majd a tál közepére halmozzuk. Meglocsoljuk a maradék olajjal, és köré ültetjük a burgonyákat. Melegen vagy szobahőmérsékleten tálaljuk.