Ceruzabab paprikával

| Sült bab paprikával receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ceruzabab paprikával
Eszközök: fazék, kés, szűrő, tűzhely, wok
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db csíkokra vágott piros húsú paprika
28 dkg darabolt ceruzabab
1 csipet kristálycukor
1 csipet
1 evőkanál földimogyoró-olaj
vagy
1 evőkanál étolaj

Elkészítés:

1. Egy nagy fazék forró vízben fél percig blansírozzuk a 6 cm-es darabokra vágott babot. Lecsepegtetjük, és félretesszük.

2. Előmelegített wokban felforrósítjuk az olajat, és magas hőmérsékleten 1 percig kevergetve pirítjuk benne a babot. Hozzáadjuk a paprikát, és még 1 percig sütjük. Megszórjuk sóval és cukorral, majd tálaljuk.

Ceruzabab paprikával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1944 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Wok Wok
(Vince Kiadó, 2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék minden ízüket, frissességüket és tápértéküket. A kelet- és délkelet-ázsiai országokban, ahol a wok a konyhai felszerelés... bővebben...
Ceruzabab paprikával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Wok Wok
(Vince Kiadó, 2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék minden ízüket, frissességüket és tápértéküket. A kelet- és délkelet-ázsiai országokban, ahol a wok a konyhai felszerelés... bővebben...
google+