Brokkoli cukorborsóval

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Brokkoli cukorborsóval
Eszközök: kés, tűzhely, wok
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg rózsáira bontott brokkoli
12 dkg zsenge cukorborsóhüvely
1 evőkanál rizsbor
1 teáskanál pirított szezámmag
1 gerezd finomra vágott fokhagyma
20 dkg csíkokra vágott kínai káposzta
5 szál finomra vágott újhagyma
½ teáskanál
2 evőkanál földimogyoró-olaj
2 evőkanál világos szójaszósz
kevés szezámolaj

Elkészítés:

1. Előmelegített wokban felforrósítjuk a kétféle olajat, és kevergetve jól megsütjük benne a fokhagymát. Hozzáadjuk a zöldségeket és a sót, majd magas hőmérsékleten keverve sütjük, körülbelül 3 percig gyorsan dobáljuk.

2. A wokba öntjük a világos szójaszószt és a rizsbort, és még 2 percig főzzük a zöldségeket. Kissé megpirított szezámmaggal megszórjuk, és forrón tálaljuk.

Brokkoli cukorborsóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1448 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Wok Wok
(Vince Kiadó, 2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék minden ízüket, frissességüket és tápértéküket. A kelet- és délkelet-ázsiai országokban, ahol a wok a konyhai felszerelés... bővebben...
Brokkoli cukorborsóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Wok Wok
(Vince Kiadó, 2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék minden ízüket, frissességüket és tápértéküket. A kelet- és délkelet-ázsiai országokban, ahol a wok a konyhai felszerelés... bővebben...
google+