Serrano sonka ruccolával

| Serrano sonka receptek
Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető drága
Serrano sonka ruccolával
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
14 dkg rukkola
28 dkg vékonyra szeletelt serrano sonka
4 és fél evőkanál olívaolaj
másfél evőkanál narancslé
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A rukola leveleket salátástálba tesszük, meglocsoljuk az olívaolajjal és a narancslével. Sóval, borssal ízesítjük, és alaposan átforgatjuk.

2. A vékony sonkaszeleteket dekoratív formába csavarva elrendezzük a tányérokon. A rukolát is szétosztjuk, és tálaljuk.

Serrano sonka ruccolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2397 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tapas Tapas
(Vince Kiadó, 2008)

Spanyolországban tapas néven a jellegzetes mediterrán kis előételeket, sör- és borkorcsolyákat emlegetik. Ez a viszonylag új keletű trend igen kellemes módot kínál az étkezésre: kikapcsolódást nyújtó, társasági élmény, amely... bővebben...
Serrano sonka ruccolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tapas Tapas
(Vince Kiadó, 2008)

Spanyolországban tapas néven a jellegzetes mediterrán kis előételeket, sör- és borkorcsolyákat emlegetik. Ez a viszonylag új keletű trend igen kellemes módot kínál az étkezésre: kikapcsolódást nyújtó, társasági élmény, amely... bővebben...
recept beküldése