Kebab chorizóval és gombával

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kebab chorizóval és gombával
Eszközök: kés, serpenyő, tűzhely
Adag: 25 darab
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 kisebb csiperkegomba
10 dkg kockára vágott chorizo
2 evőkanál olívaolaj
1 db sült, hámozott zöld húsú paprika

Elkészítés:

1. Egy serpenyőben közepes lángon felforrósítjuk az olajat. Beledobjuk a felkockázott kolbászt (25 kis kockát szeletelünk), és kevergetve 20 másodpercig pirítjuk.

2. Hozzáadjuk a gombafejeket is, és további 2-3 percig együtt pirítjuk, míg a gomba barnulni kezd és magába szívja a zsiradékot a serpenyőből. A grillezett paprikából 25 db kis négyzetet vágunk

3. Koktélpálcikára szúrunk egy paprikadarabot, egy kolbászkockát és végül egy gombafejet. Addig ismételjük a műveletet, amíg tart a hozzávalókból. Forrón vagy langyosan egyaránt finom.

Kebab chorizóval és gombával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1054 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tapas Tapas
(Vince Kiadó, 2008)

Spanyolországban tapas néven a jellegzetes mediterrán kis előételeket, sör- és borkorcsolyákat emlegetik. Ez a viszonylag új keletű trend igen kellemes módot kínál az étkezésre: kikapcsolódást nyújtó, társasági élmény, amely... bővebben...
Kebab chorizóval és gombával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tapas Tapas
(Vince Kiadó, 2008)

Spanyolországban tapas néven a jellegzetes mediterrán kis előételeket, sör- és borkorcsolyákat emlegetik. Ez a viszonylag új keletű trend igen kellemes módot kínál az étkezésre: kikapcsolódást nyújtó, társasági élmény, amely... bővebben...
google+