Édes-savanyú zöldség kesudióval

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes-savanyú zöldség kesudióval
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db vékonyra szeletelt sárgarépa
2 db vékonyra szeletelt cukkini
12 dkg félbevágott kínai bordáskel
12 dkg rózsáira bontott brokkoli
5 dkg kesudió
1 teáskanál chiliolaj
1 evőkanál földimogyoró-olaj
2 fej karikára vágott vöröshagyma
12 dkg szeletelt csiperkegomba
2 evőkanál thai szójaszósz
1 evőkanál rizsecet
2 evőkanál pálmacukor
vagy
2 evőkanál barna cukor

Elkészítés:

1. Előmelegített wokban felforrósítjuk a kétféle olajat, beletesszük a vöröshagymát, és 1-2 percig keverve sütjük.

2. Hozzáadjuk a sárgarépát, a cukkinit és a brokkolit, és 2-3 percig sütjük. Beletesszük a gombát, a bordáskelt, a cukrot, a szójaszószt és az ecetet, és még 1-2 percig keverve sütjük.

3. Közben serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk a kesudiót. A zöldségre szórjuk, és azonnal tálaljuk.

Édes-savanyú zöldség kesudióval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1543 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Wok Wok
(Vince Kiadó, 2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék minden ízüket, frissességüket és tápértéküket. A kelet- és délkelet-ázsiai országokban, ahol a wok a konyhai felszerelés... bővebben...
Édes-savanyú zöldség kesudióval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Wok Wok
(Vince Kiadó, 2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék minden ízüket, frissességüket és tápértéküket. A kelet- és délkelet-ázsiai országokban, ahol a wok a konyhai felszerelés... bővebben...
most van szezonja