Marhahúsos chow mein



Elkészítés:
1. A pác alapanyagait egy tálban összekeverjük, és legalább 20 percig állni hagyjuk benne a marhahúst.
2. A tésztát a csomagolásán lévő útmutató szerint megfőzzük. Amikor megfőtt, hideg vízzel leöblítjük, és félretesszük.
3. Előmelegített wokban felforrósítjuk az olajat,
és a marhahúst keverve sütjük benne 1 percig, illetve amíg a hús színe megváltozik. Beletesszük a vöröshagymát, 1 percig sütjük, majd ezt követi a paprika és a babcsíra. Hagyjuk, hogy a zöldségek leve elpárologjon. Hozzáadjuk a sót, a cukrot, a rizsbort és a szójaszószt. Belekeverjük a tésztát, és 1 percig sütjük. Végül hozzákeverjük az újhagymát, és tálaljuk.