Somentészta garnélával

Soumentészta garnélával

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető drága
Somentészta garnélával
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
16 db nyers garnélarák
2 csomag somentészta
1 evőkanál olaj
3 db szeletelt shiitake gomba
1 db darabolt sárgarépa
¼ fej csíkokra vágott fejes káposzta
vagy
¼ fej csíkokra vágott kelkáposzta
néhány levél összetépkedett shisho
A mártáshoz:
1 és ¼ dl rizsecet
1 evőkanál világos szójaszósz
1 evőkanál kristálycukor
3 evőkanál olaj
1 evőkanál pirított szezámmag
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A mártás hozzávalóit egy nem fémből készült tálban összekeverjük.

2. Magas hőmérsékleten előmelegítjük a wokot. Hozzáadjuk az olajat, és nagyon forróra melegítjük. Beletesszük a megtisztított garnélát, és időnként megdobva-megrázva rózsaszínűre sütjük.

3. A wokba tesszük a gombát, 1 percig keverve sütjük, majd hozzáadjuk a káposztát és a répát, és jól összerázzuk. Levesszük a tűzről, és hűlni hagyjuk.

4. A csomagoláson lévő útmutató szerint megfőzzük a tésztát, majd lecsepegtetjük. A rákos keverékkel együtt nagy tálba tesszük. A mártással leöntjük, és jól összerázzuk. Shisolevelekkel megszórva tálaljuk.

Somentészta garnélával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1219 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Wok Wok
(Vince Kiadó, 2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék minden ízüket, frissességüket és tápértéküket. A kelet- és délkelet-ázsiai országokban, ahol a wok a konyhai felszerelés... bővebben...
Somentészta garnélával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Wok Wok
(Vince Kiadó, 2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék minden ízüket, frissességüket és tápértéküket. A kelet- és délkelet-ázsiai országokban, ahol a wok a konyhai felszerelés... bővebben...
szótár