Zöldséges röszti



Elkészítés:
1. Az összes zöldséget összekeverjük, megborsozzuk, és belekeverjük a tojásfehérjét. Tiszta kézzel 8 kisebb lepényt készítünk, jól összenyomjuk őket, hogy egyben maradjanak.
2. Teflonsütőben a felhevített olajban, takaréklángon a zöldséglepények mindkét oldalát 5-6 perc alatt aranybarnára sütjük - a sütés félidejében megfordítva, és egy fakanál hátával laposra nyomva. Több adagban sütjük meg a rösztit, egyszerre ne legyen túl sok darab a serpenyőben.
3. Közben előmelegítjük a grillsütőt, és a grillrácsot bevonjuk alufóliával. A szalonnát a grillsütőben 5-8 perc alatt ropogósra pirítjuk - a szeleteket félidőben megfordítjuk.
4. A kisült rösztit a baconszeletekkel azonnal tálaljuk.