Salátatál borjúmájjal



Elkészítés:
1. A salátát megmossuk, megtisztítjuk és lecsepegtetjük.
2. A tojást megfőzzük, meghámozzuk és kettévágjuk.
3. A hagymát meghámozzuk, felszeleteljük, és 2 kanál forró vajban megpároljuk.
4. A borjúmájat és vesét megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, 1 kanál forró vajban állandó forgatás közben megsütjük, majd sózzuk, borsozzuk, és a salátára helyezzük.
5. Az ecetből, olajból, borból és citromléből kevert öntetet cukorral, sóval, borssal, majoránnával és kakukkfűvel ízesítjük.
6. A mártást ráöntjük a salátára, jól elkeverjük, kemény tojással és pirított hagymaszeletekkel díszítjük.
7. A sóval eldörzsölt fokhagymát a kis kockákra vágott kenyérrel 1 evőkanál felforrósított vajban aranysárgára pirítjuk, majd a felaprított petrezselyemmel a salátára szórjuk.