Körte gorgonzolával

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 15 perc kezdőknek átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: kés, lábas, tűzhely
Eljárások: hámozás, párolás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 nagyobb körte
1 pohár főzőtejszín

Elkészítés:

1. Egy lábosban pici vízzel, fedő alatt megpároljuk a hámozott körtét.

2. Közben egy másik edényben felolvasztunk egy kis gorgonzolát és tejszínnel összekeverjük.

3. Tálaláskor ráöntjük a befőttszerűre párolt körtére, és friss, ropogós baguette-et adunk mellé.

A gorgonzolás szósz helyett csokit is olvaszthatunk, fahéjjal fűszerezve kiváló édesség lesz belőle.
Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Száraz rozé illik hozzá.
Körte gorgonzolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1484 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár ,
108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár
(Vince Kiadó, 2010)

Különleges szakácskönyvet szeretnénk ezúton az olvasók figyelmébe ajánlani. A szerző Laár András, a népszerű abszurd humorista és előadóművész, a közismerten elkötelezett vegetáriánus, aki remekül főz is. Ez a kötet... bővebben...
Kép nélkül
Körte gorgonzolával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár ,
108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár
(Vince Kiadó, 2010)

Különleges szakácskönyvet szeretnénk ezúton az olvasók figyelmébe ajánlani. A szerző Laár András, a népszerű abszurd humorista és előadóművész, a közismerten elkötelezett vegetáriánus, aki remekül főz is. Ez a kötet... bővebben...
recept beküldése