Roston sült sertéskaraj

Hirinesz brizolesz szharasz

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Roston sült sertéskaraj
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 szelet sertéskaraj
3 gerezd zúzott fokhagyma
2 db citrom leve
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A karajszeleteket tálba tesszük.

2. Az olívaolajat, a fokhagymát, a citromok felének levével, az oregánót sóval és borssal elkeverjük, és a karajra öntjük. A húst több órán át a hűtőszekrényben pácoljuk.

3. A szeleteket faszenes grillsütőre tesszük, és többször megfordítva megsütjük.

4. Sóval, borssal és oregánóval ízesítjük, és a maradék citromlével meglocsoljuk. Forrón tálaljuk.

Sült burgonyával, rizzsel vagy salátával tálaljuk.
Teltebb, száraz, enyhén fűszeres, elegáns vörösbor illik hozzá.
Elegáns és száraz, lendületes savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Roston sült sertéskaraj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4091 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
Roston sült sertéskaraj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög kulinária
Görög kulinária
(Vince Kiadó, 2007)

Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési... bővebben...
könyvek