Gyors rizibizi

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető olcsó
Gyors rizibizi
Eszközök: fazék, lábas, tűzhely
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csomag előfőzött rizs
vagy
1 kisebb finomra vágott vöröshagyma
1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld
8 dkg vaj
ízlés szerint
ízlés szerint bors
A rizs főzéséhez:
15 dl víz
1 csapott evőkanál

Elkészítés:

1. A forró vajon a vöröshagymát üvegesre futtatjuk, majd hozzáadjuk, a még fagyott vagy a leszűrt konzerv zöldborsót, cukrot és a borsot.

2. Közben kifőzzük a rizst, majd a megpárolt borsóhoz keverjük a petrezselyemmel együtt.

3. Diónyi vajat teszünk hozzá és villával, lazán összekeverjük. Sertés-, kacsa-, liba sült, rántott hal kitűnő körete.

Gyors rizibizi
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 32121 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

Gyors rizibizi
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

tippek, fortélyok