Kakaó krémlikőr

| Kakaó krémlikőr receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 25 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Kép nélkül
Adag: 1 liter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 dkg kakaópor
4 dl alkohol
5 dl tejszín
5 db tojás

Elkészítés:

A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a kakaót, majd a tejszínt és óvatosan forrpontig hevítjük, de nem forraljuk fel. Amikor langyosra kihűlt hozzákeverjük a 96%-os alkoholt és jól összerázzuk. 2-3 napos érlelés után fogyasztható.

Kakaó krémlikőr
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4046 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

Kép nélkül
Kakaó krémlikőr
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

recept beküldése