Szépséges őszibarack

Pesche in Bella Vista

| Fagylalttal rakott őszibarack receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: kés, keverőtál, reszelő, szűrő
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg cseresznye
½ csésze édes tejszín
5 dkg reszelt főzőcsokoládé
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg málna

Elkészítés:

1.Mossuk meg az őszibarackot, bontsuk kétfelé, szedjük ki a magját, majd ismét felezzük el.

2.Az őszibarack-cikkeket rendezzük egy tányérra csillag alakban.

3.Helyezzünk a közepére 2-2 gombóc cseresznyefagylaltot.

4.Tegyük a tetejére a friss cseresznyét.

5.Locsoljuk meg cseresznyelikőrrel (Maraschino-val) és keserű likőrrel (lehetőleg Cynarral).

6.A málnát passzírozzuk át, keverjük össze a tejszínnel meg a vaníliás cukorral, és öntsük egyenletesen a fagylaltra.

7.Csokoládéreszelékkel megszórtan tálaljuk.

Vásároljunk kész fagylaltot, így gyors, finom desszertet tudunk felszolgálni.
Szépséges őszibarack
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 641 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
Kép nélkül
Szépséges őszibarack
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
facebook