Gesztenyeturmix

| Gesztenyeturmix receptek
Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 15 perc kezdőknek átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: lábas, turmixgép, tűzhely
Eljárások: főzés, hámozás, turmixolás
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 dl zsírszegény tej
5 dkg hámozott gesztenye
2 kiskanál porcukor
2 evőkanál kávétejszín

Elkészítés:

A puhára főzött gesztenyét villával szétnyomkodjuk, majd a tejjel, a kávétejszínnel és a cukorral néhány percig turmixoljuk.

Friss gesztenye hiányában 5 dkg gesztenyemasszából és 1,5 dl tejből is elkészíthető egy adag.
Gesztenyeturmix
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 653 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ivólevek házilag
Ivólevek házilag
(Aranyhal Kiadó, 2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a kiskert terméséből vagy akciókon olcsóbban vett zöldségekből, gyümölcsökből a civilizációs betegségek természetes... bővebben...
Kép nélkül
Gesztenyeturmix
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ivólevek házilag
Ivólevek házilag
(Aranyhal Kiadó, 2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a kiskert terméséből vagy akciókon olcsóbban vett zöldségekből, gyümölcsökből a civilizációs betegségek természetes... bővebben...
recept beküldése