Szőlőlé

Must

| Szőlőlé receptek
Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szőlőlé
Eszközök: gyümölcscentrifuga
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg szőlő
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:

1. A szőlőszemeket nyomjuk át egy rozsdamentes betéttel ellátott főzelékpasszírozón vagy tegyük gyümölcscentrifugába.

2. Citromot csak akkor tegyünk bele, ha a lét pikánsabban kívánjuk.

Az édes, frissen préselt must igen kellemes, vitamingazdag ital.
Szőlőlé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 8769 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ivólevek házilag
Ivólevek házilag
(Aranyhal Kiadó, 2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a kiskert terméséből vagy akciókon olcsóbban vett zöldségekből, gyümölcsökből a civilizációs betegségek természetes... bővebben...
Szőlőlé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ivólevek házilag
Ivólevek házilag
(Aranyhal Kiadó, 2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a kiskert terméséből vagy akciókon olcsóbban vett zöldségekből, gyümölcsökből a civilizációs betegségek természetes... bővebben...
bevásárlólista