Kijevi jércekoktél

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 18 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kijevi jércekoktél
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg sült csirkemellfilé
10 dkg főtt zeller
20 dkg főtt burgonya
16 dkg alma
ízlés szerint
Tartár mártáshoz:
1 dl majonéz
2 dkg porcukor
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál fehérbor
1 evőkanál mustár
pár csepp citromlé
ízlés szerint őrölt fehérbors

Elkészítés:

A sült csirkemellet, a főtt burgonyát, a főtt zellert, a csemegeuborkát, az almát vékony csíkokra vágjuk.

Elkészítjük a tartármártást: a majonézt, a tejfölt, a mustárt, a kanálnyi száraz fehérbort összekeverjük, ízesítjük pár csepp citromlével, porcukorral és egy csipet fehér borssal. Ráöntjük a felszeletelt alapanyagokra, meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel, és óvatosan összekeverjük.

Ízesíthetjük egy kis szárított tárkonylevéllel is.

Tálkában vagy fagylaltkehelyben tálaljuk.

Kijevi jércekoktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1159 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
Kijevi jércekoktél
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
recept beküldése