Gyümölccsel töltött narancs

| Töltött narancs receptek
Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc kezdőknek átlagos ár
Gyümölccsel töltött narancs
Eszközök: kés, keverőtál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db narancs
1 db banán
4 szem eper
1 evőkanál porcukor
igény szerint csokoládéöntet
vagy
igény szerint tejszínhab

Elkészítés:

A narancsokat megmossuk, és a képen látható módon kis éles késsel körben bemetsszük. Kettészedjük, kivesszük belőle a narancs húsát, és körülbelül egy centiméteres kockákra vágjuk. Ugyanígy felkockázzuk a banánt, az ananászkarikákat és az epreket.

Keverőtálba tesszük, megszórjuk a porcukorral, és ráöntjük a likőrt (ha gyerekeknek készítjük, hagyjuk el).

Óvatosan keverjük össze, és töltsük meg a narancsokat. Díszíthetjük tejszínhabbal, befőttel vagy csokoládéöntettel.

Érdemes készen vásárolható csokoládéöntetet tartani otthon. Desszertek díszítésére nagyon jól használható, s ha csak kis mennyiségre van szükségünk nem kell külön dolgozni az elkészítésével.
Gyümölccsel töltött narancs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1537 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
Gyümölccsel töltött narancs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Évszakok szakácskönyve
Évszakok szakácskönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit... bővebben...
cikkek