Csipkebogyótea

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 3 perc kezdőknek olcsó
Csipkebogyótea
Eljárások: forralás
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál csipkebogyó
vagy
1 kiskanál méz
2 dl víz
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:

A csipkebogyó húsát (vagy a filteres csipketeát) meleg vízzel leöntjük és letakarva állni hagyjuk, amíg langyosra hűl.

Kevés mézzel, citromlével ízesítve fogyasztjuk.

Hidegen turmixok, rostos gyümölcslevek hígítására is alkalmas.
Csipkebogyótea
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2987 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ivólevek házilag
Ivólevek házilag
(Aranyhal Kiadó, 2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a kiskert terméséből vagy akciókon olcsóbban vett zöldségekből, gyümölcsökből a civilizációs betegségek természetes... bővebben...
Csipkebogyótea
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ivólevek házilag
Ivólevek házilag
(Aranyhal Kiadó, 2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a kiskert terméséből vagy akciókon olcsóbban vett zöldségekből, gyümölcsökből a civilizációs betegségek természetes... bővebben...
twitter

Kapcsolódó receptek (csipkebogyó, filteres csipketea összetevők alapján)