Bableves szerb módra

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: fazék, kés, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg tarkabab
vagy
25 dkg fehérbab
5 szem borókabogyó
15 dl víz
ízlés szerint ecet
ízlés szerint tejföl
ízlés szerint majoránna
ízlés szerint fokhagyma

Elkészítés:

Az előző nap hideg vízbe áztatott babot vízben az egészben hagyott hagymával, a zöldpaprikával, a fűszerekkel és a félig főtt oldalassal puhára főzzük.

Ha megfőtt, ecettel ízesítjük, tejfölre tálaljuk.

Bableves szerb módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1070 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kelet-európai szakácskönyv
Kelet-európai szakácskönyv
(Közgazdasági és Jogi Kiadó, 1983)

Az egyes népek táplálkozási szokásai mindig összefüggtek életkörülményeikkel, országuk földrajzi és gazdasági viszonyaival. Speciális nemzeti ételeikből mutatunk néhányat, és mert az emberek az evésen-iváson kívül olvasni... bővebben...
Kép nélkül
Bableves szerb módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kelet-európai szakácskönyv
Kelet-európai szakácskönyv
(Közgazdasági és Jogi Kiadó, 1983)

Az egyes népek táplálkozási szokásai mindig összefüggtek életkörülményeikkel, országuk földrajzi és gazdasági viszonyaival. Speciális nemzeti ételeikből mutatunk néhányat, és mert az emberek az evésen-iváson kívül olvasni... bővebben...
cikkek