Szalonnás reteksaláta

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
24 szem friss retek
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
3 evőkanál ecet
1 evőkanál extraszűz olívaolaj

Elkészítés:

A szalonnákat vékony hasábokra vágjuk, és az olajban ropogósra sütjük, majd kivesszük, és kihűtjük.

Felszeleteljük a zellert (a levelével együtt), és a megmosott és megszárított retkeket héjukkal együtt.

Salátástálba tesszük a szalonnát, a retkeket, a zellert, leöntjük az ecettel, beszórjuk finomra vágott zöldpetrezselyemmel, és azonnal tálaljuk. Az asztalnál keverjük össze.

Szalonnás reteksaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 479 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Francia konyha
Francia konyha
(Közgazdasági és Jogi Kiadó, 1986)

Könyvünk a francia étrend sorrendjében ismerteti a recepteket... Az olvasó a könyvben közreadott receptekben sok olyan étket talál, amely a magyar ízlés számára szokatlannak vagy éppen különösnek látszik. Nincs azonban semmiféle... bővebben...
Kép nélkül
Szalonnás reteksaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Francia konyha
Francia konyha
(Közgazdasági és Jogi Kiadó, 1986)

Könyvünk a francia étrend sorrendjében ismerteti a recepteket... Az olvasó a könyvben közreadott receptekben sok olyan étket talál, amely a magyar ízlés számára szokatlannak vagy éppen különösnek látszik. Nincs azonban semmiféle... bővebben...
van itthon