Túrós penne

| Túrós penne receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Túrós penne
Eljárások: főzés, szűrés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg penne
25 dkg ricotta sajt
vagy
25 dkg tehéntúró
1 teáskanál őrölt fahéj
1 evőkanál kristálycukor
1 ¾ dl teljes tej
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tejet felmelegítjük és tálba öntjük.

2. Belemorzsoljuk a friss tehéntúrót vagy ricottát.

3. Cukorral és őrölt fahéjjal ízesítjük, majd fakanállal jól kikeverjük, hogy krémes állagú legyen.

4. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente, azaz rugalmasra főzzük.

5. Előmelegített tálba tesszük és összekeverjük a túrókrémmel.

Túrós penne
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2812 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Túrós penne
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
lexikon