Sajtos halmok

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sajtos halmok
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg mascarpone
15 dkg ricotta sajt
20 dkg apróra vágott dióbél
2 evőkanál konyak
4 db édes körte
1 evőkanál vaj
2 evőkanál finomra vágott metélőhagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

A sajtokat keverjük össze, és adjuk hozzá a diót, a borsot és a konyakot. A körtét, hideg folyó víz alatt mossuk meg, és a hámozott körte húsát vágjuk finomra.

A gyümölcshúst keverjük óvatosan a sajtokhoz. 6 kisebb formát vajazzunk ki és töltsük meg a keverékkel. Hűtőszekrényben legalább 60 percig hűtsük.

Borítsuk kínálótálra a formákat, díszítsük metélőhagymával és tálaljuk.

Száraz fehérbort kínáljunk hozzá.
Sajtos halmok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1397 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz konyha , ,
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még kezdő szakácsok által is. A szerzők 1001 hagyományos receptet válogattak könyvükhöz Olaszország minden tájáról.... bővebben...
Sajtos halmok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz konyha , ,
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2005)

Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még kezdő szakácsok által is. A szerzők 1001 hagyományos receptet válogattak könyvükhöz Olaszország minden tájáról.... bővebben...
google+