Házi ecetes torma

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 18 perc könnyen elkészíthető olcsó
Kép nélkül
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg torma
½ dl húsleves
teáskanál kristálycukor
mokkáskanál
evőkanál 10 %-os ecet

Elkészítés:

Meghámozzuk a tormát, majd finomra reszeljük. Leöntjük forró húslevessel és hozzáadjuk az ízesítőket. Jól összedolgozzuk és megkóstoljuk. Amennyiben túl erősnek bizonyulna, néhány másodpercre a mikróban melegítjük. Főtt húsokhoz, hidegkonyhai készítményekhez, kocsonyához, virslihez fogyasztjuk.

A tormák közül a fehér enyhén, a kékesen erezett héjú erősen csípős.
Házi ecetes torma
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4216 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

Kép nélkül
Házi ecetes torma
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

hírlevél