Kandírozott citrom- és narancshéj

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kandírozott citrom- és narancshéj
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg citrom
50 dkg narancs

Elkészítés:

1. Nagyon vékonyan "dolgozó" zöldséghámozóval, friss, feszes és nem túl rücskös citromokról vagy narancsokról a külső színes részt lehámozzuk és jól záródó üvegbe, cukorral rétegezve lerakjuk.

2. Néhány hét alatt beérik. Hűtőben tartva korlátlan ideig eláll és a képződő szirupos cukor mindenféle édesség és koktél kitűnő fűszere.

3. Természetesen a megmaradt citromok, narancsok levét kifacsarjuk, s elfogyasztjuk. A citromok leve a hűtőszekrényben hosszan tárolható.

A kandírozott citrom- és narancshéj elkészítési idejébe nincs beszámítva az érlelési idő.
Kandírozott citrom- és narancshéj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3140 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

Kandírozott citrom- és narancshéj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

vegetáriánus ételek