Csípős, hagymás csirkecombok

Coscie di Pollo con Cipolla

| Csípős sült csirkecomb receptek , Hagymás sült csirkecomb receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 25 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Csípős, hagymás csirkecombok
Eszközök: kés, serpenyő, sütő, tepsi, tűzhely
Adag: 11 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 ¾ csomó snidling
11 db csirkecomb
1 evőkanál pirospaprika
1 kávéskanál curry
5 és fél fej vöröshagyma
1 csomó kakukkfű
5 és fél evőkanál paradicsompüré
5 és fél csomó újhagyma
2 ¾ db zöldpaprika
11 evőkanál vaj
11 db paradicsom
5 és fél dl fehérbor
igény szerint zsír
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Mossuk meg a csirkecombokat folyó víz alatt, töröljük szárazra, sózzuk, borsozzuk és erősen dörzsöljük be a paprikával, valamint a curryvel.

2. A zsírt forrósítsuk fel egy sütőedényben, a combokat pirítsuk meg benne és 220 C-fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig süssük.

3. Időközben a vajat vagy a margarint egy serpenyőben forrósítsuk fel, és dinszteljük benne üvegesre a vékonyan felszeletelt hagymát.

4. Kicsit dinszteljük benne az apróra vagdalt zöldpaprikát és a csíkokra metélt újhagymát is.

5. Keverjük bele a paradicsompürét (lásd a képet), öntsük fel a fehérborral, és addig főzzük, míg a folyadék csaknem teljesen elpárolgott.

6. Adjuk hozzá a finomra metélt kakukkfüvet és a meghámozott, magvas része nélkül kockákra vagdalt paradicsomot, és ízesítsük sóval, borssal.

7. Rendezzük tálra a csirkecombokat, öntsük rá a hagymás keveréket, és frissen felaprított snidlinggel megszórtan tálaljuk.

Csípős, hagymás csirkecombok
Csípős, hagymás csirkecombok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1803 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
Csípős, hagymás csirkecombok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
cikkek