Céklalé

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc kezdőknek olcsó
Kép nélkül
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg cékla
ízlés szerint
ízlés szerint citromlé
ízlés szerint apróra vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:

A nyers céklát lereszeljük, citromlével megöntözzük és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk, gyengén sózzuk, és 15 percig állni hagyjuk. Turmixgépben áttörjük és kevés citromlével ízesítve, hűtve kínáljuk.

Céklalé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1557 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Régi idők receptjei ,
Régi idők receptjei
(Black & White Kiadó, 2002)

A főzés művészet. A tudás semmit sem ér tehetség nélkül. Nem véletlen, hogy nagy színészek, sportolók hobbijuknak tekintik a főzést. Mint a Nemzeti Színház súgója többször ebédeltem színészeknél. Ha visszagondolok... bővebben...
Kép nélkül
Céklalé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Régi idők receptjei ,
Régi idők receptjei
(Black & White Kiadó, 2002)

A főzés művészet. A tudás semmit sem ér tehetség nélkül. Nem véletlen, hogy nagy színészek, sportolók hobbijuknak tekintik a főzést. Mint a Nemzeti Színház súgója többször ebédeltem színészeknél. Ha visszagondolok... bővebben...
tippek, fortélyok