Zöldséglé

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető olcsó
Kép nélkül
Adag: 3-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db paprika
1 db paradicsom
1 db hámozatlan burgonya
néhány káposztalevél
kevés zellerzöld
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megtisztított zöldséget hosszában 4 részre vágjuk, kb. 45 percig lassú tűzön főzzük, hozzáadjuk a burgonyát, a paradicsomot, a paprikát, a zellerzöldet, a káposztalevelet, a hagymát.

2. Ízlés szerint sózzuk. Ha elkészült, 30 percet állni hagyjuk, leszűrjük.

Hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Zöldséglé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2122 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Régi idők receptjei ,
Régi idők receptjei
(Black & White Kiadó, 2002)

A főzés művészet. A tudás semmit sem ér tehetség nélkül. Nem véletlen, hogy nagy színészek, sportolók hobbijuknak tekintik a főzést. Mint a Nemzeti Színház súgója többször ebédeltem színészeknél. Ha visszagondolok... bővebben...
Kép nélkül
Zöldséglé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Régi idők receptjei ,
Régi idők receptjei
(Black & White Kiadó, 2002)

A főzés művészet. A tudás semmit sem ér tehetség nélkül. Nem véletlen, hogy nagy színészek, sportolók hobbijuknak tekintik a főzést. Mint a Nemzeti Színház súgója többször ebédeltem színészeknél. Ha visszagondolok... bővebben...
pinterest