Szaláminyárs

| Szalámis saslik receptek
Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető drága
Szaláminyárs
Adag: 9 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
36 szelet téliszalámi
37 és fél dkg kemény juhsajt
vagy
37 és fél dkg pecorino sajt
6 szelet fehérkenyér
3 db tojás

Elkészítés:

1. A szalámiszeleteket négyfelé, falatnyi darabokra vágjuk. Ugyanakkora falatokat vágunk a sajtból is.

2. Az uborkát felszeleteljük. A szalámit, a kenyeret, a sajtot, az uborkát és a gyöngyhagymát váltakozva nyársra húzzuk. Felvert tojásban megforgatjuk.

3. A nyársakat kiolajozott, lapos, tűzálló tálba fektetjük.

4. Előmelegített, 180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük, amíg a kenyér megpirul.

Célszerűbbnek látszik a csemegeuborkát, savanyúságként a szalámi saslik mellé adni.
Szaláminyárs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2103 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Szaláminyárs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
pinterest