Vörösborleves

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 5 perc kezdőknek átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: fazék, tűzhely
Eljárások: forralás, főzés, habarás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dl merlot bor
12 db habcsók
5 dl víz
8 gramm fahéj
4 dkg rizsliszt

Elkészítés:

A vizet cukorral, fahéjjal és szegfűszeggel felforraljuk.

Kevés lével elkevert rizsliszttel kötjük és felfőzzük.

A fahéjat kivéve felöntjük vörösborral, és cointreau-val ízesítjük.

Összekeverjük, felforraljuk és tálaláskor személyenként 3-3 habcsókot teszünk a tetejére.

Vörösborleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1198 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
Kép nélkül
Vörösborleves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
facebook

Kapcsolódó receptek (merlot bor összetevők alapján)