Öreg leves

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 10 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg sertésszűz
½ dl borpárlat
3 gramm őrölt bors
5 gramm fokhagyma
30 dkg sárgarépa
36 dkg zeller
8 dkg vaj
6 dkg liszt
2 dl fehérbor
1 csomó bazsalikom
2 szál friss rozmaring
2 dkg

Elkészítés:

A megtisztított zöldségeket vékony metéltre vágjuk, majd a csíkokra vágott hússal együtt vajon átpirítjuk. Paradicsompürével ízesítjük és az egészet tovább pirítjuk. Sózzuk, fűszerezzük, liszttel megszórjuk, csontlével felengedjük és megfőzzük. Fehérborral, borpárlattal utánaízesítjük, jól átforraljuk és forrón tálaljuk.

Öreg leves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1186 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
Kép nélkül
Öreg leves
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
most van szezonja