Kukoricaropogós

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető olcsó
Kukoricaropogós
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 diónyi reszelt gyömbérgyökér
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 db tojás
1 mokkáskanál durvára tört római kömény
1 evőkanál liszt
3 szál finomra vágott újhagyma
ízlés szerint
ízlés szerint földimogyoró-olaj

Elkészítés:

1. A kukoricát sós vízben megfőzzük, lecsöpögtetjük. Turmixgépbe tesszük.

2. Hozzáadjuk a földimogyorót, a reszelt gyömbért, a felaprított zöldhagymát, fokhagymát és a római köményt.

3. Összeturmixoljuk, tálba tesszük, és hozzáadjuk a tojást meg a lisztet.

4. A masszából 1-1 evőkanálnyit forró olajban, mindkét oldalon aranybarnára sütünk. Itatósra szedve a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük.

Kukoricaropogós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1459 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Kukoricaropogós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
twitter