Boros káposzta

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 dl merlot bor
2 dkg
4 cl ecet
10 dkg zsír
6 gramm hagymasó

Elkészítés:

A káposztát megtisztítjuk, a torzsáját kivágjuk és vékonyra legyaluljuk. A zsírt felhevítjük, a cukrot megolvasztjuk és kissé karamellizáljuk. Beletesszük a káposztát, megsózzuk, meghintjük hagymasóval és meglocsoljuk köménymagkivonattal, kevés vízzel felöntve fedő alatt kezdjük párolni. 15 perc múlva felöntjük vörösborral és készre pároljuk. Ízlés szerint kevés ecettel is savanyíthatjuk, forrón tálaljuk.

Sült vörös húsokhoz, disznótoroshoz illő zöldség köret.
Boros káposzta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1359 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
Kép nélkül
Boros káposzta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
hírlevél