Szőlős vöröskáposzta-saláta

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 30 perc kezdőknek átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: kés, konyhai robotgép
Adag: 4-5 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg szőlő
1 dl borecet
1 dl olaj
1 ⅔ dkg

Elkészítés:

Szélső leveleitől megtisztítjuk a káposztafejet. Kettévágjuk, kivesszük a torzsáját és vékonyan legyaluljuk. Besózzuk és 8-10 percig kézzel gyúrjuk, hogy könnyebben megpuhuljon. A sóban körülbelül 40-50 percet hagyjuk állni. Ezután borecettel, olajjal, folyékony köményaromával és cukorral ízesítjük. Tálaláskor fehér szőlőszemekkel gazdagon megszórjuk a tetejét.

Szőlős vöröskáposzta-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 938 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
Kép nélkül
Szőlős vöröskáposzta-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
tippek, fortélyok