Csípős olajbogyó

| Csípős olívabogyó receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csípős olajbogyó
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 teáskanál szárított őrölt cseresznyepaprika
4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál szárított oregánó
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
½ csokor friss mentalevél
1 ág friss rozmaring

Elkészítés:

1. A kimagozott olajbogyót hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük, papírtörlőre téve megszárítjuk. Húsverő kalapáccsal enyhén megveregetjük.

2. A megtisztított fokhagymát összezúzzuk.

3. Tálba tesszük az olajbogyót, meghintjük a zúzott fokhagymával. Meglocsoljuk az olívaolajjal és meghintjük az apróra vágott rozmaringgal és mentalevelekkel, a morzsolt oregánóval és a szárított, darabolt cseresznyepaprikával.

4. Jól összekeverjük és lefedjük. Hűvös helyen legalább 120 percig érleljük. Előételként vagy sörkorcsolyaként kínáljuk.

Csípős olajbogyó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1436 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Csípős olajbogyó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
most van szezonja