Részeges körte

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 4 perc kezdőknek átlagos ár
Részeges körte
Eszközök: fazék, tűzhely
Eljárások: főzés
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
7 dl vörösbor
100 dkg körte
30 db szegfűszeg

Elkészítés:

1- A nem túl érett körtéket megmossuk, körbetűzdeljük szegfűszeggel, majd lábasba tesszük.

2. Ráöntjük a vörösbort, beletesszük a cukrot és a fahéjat.

3. Lefedve rövid ideig főzzük, levében hagyjuk kihűlni.

Kevés cukorral készítve vörös húsú sült szárnyasok (kacsa, vadkacsa) pikáns kísérője lehet.
Részeges körte
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2429 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
Részeges körte
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
pinterest