Déligyümölcs-saláta tokaji aszúval

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 10 perc kezdőknek átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg füge
20 dkg banán
8 szelet ananász
1 db narancs
10 dkg meggybefőtt
2 dkg dióbél
1 dkg mazsola
6 dkg tejszínhab

Elkészítés:

A fügét megmossuk, konyharuhával leszárítjuk és negyedekbe vágjuk. A narancsot, a banánt meghámozzuk és felkarikázzuk. Az ananászkarikákat négyfelé vágjuk. A meggybefőttet leszűrjük. A mazsolát megmossuk. Az előkészített gyümölcsöket összekeverjük és meglocsoljuk aszúborral. Lefedjük és legalább 30-40 percet hűtőszekrényben tároljuk, hogy az ízek jobban összeérjenek. Tálaláskor kemény tejszínhabhalmokkal, mazsolával és diógerezdekkel díszítjük.

Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Déligyümölcs-saláta tokaji aszúval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1143 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
Kép nélkül
Déligyümölcs-saláta tokaji aszúval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
most van szezonja