Muskotályos borsodó

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 18 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 9 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 és fél dl tokaji muskotály bor
2 és ¼ csomag vaníliás cukor
6 ¾ db tojás
22 és fél dkg kristálycukor
1 db citrom

Elkészítés:

A cukrot a tojássárgájával habüstben jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a citrom lereszelt héját, a vaníliás cukrot és végül a tokaji bort. A habüstöt forróvizes edénybe állítjuk és a keveréket habverővel néhány perc alatt könnyű habbá verjük. Mire egyszer-kétszer felbuggyan, kész is. Külön mártásos csészében, melegen tálaljuk.

Muskotályos borsodó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1308 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
Kép nélkül
Muskotályos borsodó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Borok könyve , ,
Borok könyve
(Kossuth Kiadó, 1997)

bővebben...
facebook