Zöldbab juhsajttal

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldbab juhsajttal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg kemény, forgácsolt juhsajt
ízlés szerint olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A babot megtisztítjuk, megmossuk és sós vízben nem túl puhára főzzük.

2. Lecsöpögtetjük, kihűtjük, olajjal meglocsoljuk és legalább 30 percet érleljük.

3. Frissen őrölt borssal meghintjük.

Durvára reszelt, kemény juhsajtot és friss kenyeret kínálunk hozzá.

Ecetet vagy citromlevet és fokhagymát is keverhetünk az olajba. Fűszerezhetjük petrezselyemzölddel, kaporral.
Könnyű, száraz, fiatalon fogyasztandó, zamatos, kevés csersavval rendelkező vörösbor illik hozzá.
Zöldbab juhsajttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1328 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Zöldbab juhsajttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
most van szezonja