Rántott camembert

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 18 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg kemény camembert sajt
1 db tojás
4 dkg liszt
2 evőkanál zsemlemorzsa

Elkészítés:

A sajtot négyfelé vágjuk, megszórjuk liszttel, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban aranybarnára sütjük. Törlőpapíron lecsöpögtetjük.

A petrezselyemleveleket letépjük a szárról, és az olajban hirtelen átsütjük, hogy ropogósak legyenek, de zöldek maradjanak. Lyukacsos merítőkanállal kiszedjük, és lecsöpögtetjük őket. A sajtdarabkákat petrezselyemmel megszórva tányérra tesszük, és áfonyadzsemmel kínáljuk.

Rántott camembert
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1044 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kis sajtlexikon
Kis sajtlexikon
(M-Érték Kiadó , 2005)

A legjobb sajtféleségek: angol, dán, francia, görög, holland, német, norvég, olasz, osztrák, portugál, spanyol, svájci és svéd sajtok. A sajtok származása, gyártása, összetétele és ízvilága. Amit a sajtgyártás... bővebben...
Kép nélkül
Rántott camembert
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kis sajtlexikon
Kis sajtlexikon
(M-Érték Kiadó , 2005)

A legjobb sajtféleségek: angol, dán, francia, görög, holland, német, norvég, olasz, osztrák, portugál, spanyol, svájci és svéd sajtok. A sajtok származása, gyártása, összetétele és ízvilága. Amit a sajtgyártás... bővebben...
szótár