Joghurtos sárgabarackdesszert

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Joghurtos sárgabarackdesszert
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dl joghurt
40 dkg sárgabarack
4 levél zselatin
1 evőkanál apróra vágott mogyoró
másfél dl tejszín
1 csomag vaníliás cukor
4 dkg méz
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:

A sárgabarackot megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk; a fél barackokat likőrrel és citromlével meglocsolva hűtőszekrénybe tesszük.

A zselatint kevés hideg vízben megpuhítjuk; a joghurtot, a vaníliás cukrot és a mézet összekeverjük; négy desszertes poharat lehűtünk.

A tejszínt kemény habbá verjük; a zselatint kinyomkodjuk és egy kevés forró vízben feloldjuk; a tejszínnel együtt belekeverjük a mézes joghurtba; a desszertes poharakba felváltva teszünk sárgabarackot és joghurtkrémet, míg minden hozzávaló el nem fogy, de ügyeljünk arra, hogy a fölső réteg joghurtkrém legyen; a desszertet 60 percre hűtőszekrénybe tesszük és tálalás előtt vágott mogyoróval és sárgabarackdarabokkal díszítjük.

Joghurtos sárgabarackdesszert
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1592 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kép nélkül Kukta
Magazin

Joghurtos sárgabarackdesszert
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kép nélkül Kukta
Magazin

könyvek