Paradicsomsaláta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsomsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg paradicsom
½ kávéskanál snidling
½ kávéskanál turbolya
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
½ kávéskanál kapor
ízlés szerint

Elkészítés:

1.Öntsük le a paradicsomot forrásban levő vízzel, majd mártsuk jéghideg vízbe és húzzuk le a héját.

2.Szeleteljük fel, vagy vágjuk nyolc gerezdre és rendezzük el salátástálkákra.

3.Az olívaolajat, a sót, a borsot meg a finomra metélt fűszernövényeket keverjük össze, és öntsük a paradicsomra.

Pár csepp citromlével vagy balzsamecettel ízesíthetjük és néhány szem kaprival díszíthetjük.
Paradicsomsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1546 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
Paradicsomsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
szólj hozzá, értékelj