Fejes saláta

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 8 perc kezdőknek olcsó
Fejes saláta
Eljárások: kikeverés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál ecet
1 csapott kávéskanál turbolya
1 csapott kávéskanál kapor
1 csapott kávéskanál snidling
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

1. Távolítsuk el a saláta külső leveleit (1. kép).

2. Mossuk meg a salátát hideg vízben (2. kép).

3. Kosárban vagy salátacentrifugában csepegtessük le (3. kép).

4. A leveleket tépkedjük apróra, és rendezzük el salátástányérokra.

5. Az olajból, ecetből, sóból, borsból és a finomra metélt fűszernövényekből készítsünk dresszinget, és közvetlenül tálalás előtt öntsük a salátára.

Fejes saláta Fejes saláta Fejes saláta
Fejes saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3320 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
Fejes saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Fenséges olasz ételek
Fenséges olasz ételek
(Alexandra Kiadó, 1994)

Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-,... bővebben...
szólj hozzá, értékelj