Normandiai véres hurka

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Normandiai véres hurka
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg véres hurka
½ dl étolaj

Elkészítés:

1. Szurkáljuk meg a hurkát egy tűvel. Kenjük be az olajjal és helyezzük a rostra, lassú tűz fölé.

2. Hagyjuk sülni kb. 15 percig, közben gyakran forgassuk.

3. Ezután tálaljuk egy jó forró tányérra, locsoljuk meg a Calvadossal és gyújtsuk meg.

Ezt az étel általában burgonyával körítik. Úgy készítsük, hogy vágjuk a burgonyát karikára, keveset sózzuk, borsozzuk és egy csipetnyi fahéjas díszítés után vajban pároljuk.

Könnyű, száraz, fiatalon fogyasztandó, zamatos, kevés csersavval rendelkező vörösbor illik hozzá.
Normandiai véres hurka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2735 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sütés a szabadban
Sütés a szabadban
(Delta 2000 Kiadó, 1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában... bővebben...
Normandiai véres hurka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sütés a szabadban
Sütés a szabadban
(Delta 2000 Kiadó, 1994)

Az ínycsiklandó színes fotókkal illusztrált kötet praktikus tanácsokat ad a nyárson- és rostonsütéshez. A receptek között egyaránt megtalálható a sokféle hús, hal- és zöldségétel, melyeket roston, nyárson vagy fóliában... bővebben...
szótár